Fortissimo en het magische avontuur

Stichting Narrante Concerten

Kindermusical Fortissimo en het magische avontuur

Fortissimo en het magische avontuur

Er is een grote wedstrijd georganiseerd. Wie wordt de beste hofcomponist/liedjesschrijver van Rinkelbom in Heerenveen en De Harmonie in Leeuwarden? Quintus en Antonia Salieri uit Wenen zijn aan elkaar gewaagd! Maar er is iets geks aan de hand... Antonia komt met een bijzondere tijdmachine het theater in. Klopt er iets niet met deze vrouw? Tovenaar Fortissimo komt erachter dat er aan zijn tijdmachine is geknoeid. Hij twijfelt geen moment en reist van 1780 naar 2019! Wat er dan allemaal gebeurt...KOM KIJKEN!

Het belooft een spannende en hilarische familievoorstelling te worden, waarbij kinderen, muziek en theater samenkomen op een groot podium! Kaarten zijn te bestellen via kaartverkoop@stichtingnarranteconcerten.nl of stuur even een berichtje via onze Facebookpagina! Tot ziens in het theater!